29 Eylül 2012 Cumartesi

Ne Cabuk Gecti 1 Yil...

28 Eylul hayatimin donum noktalarindan biri, hic aklimizda olmayan bir anda aldigimiz  kararla yollarina dustup geldigimiz Amerika'da dun 1. yilimizi doldurduk. Gecen yil ucaga bindigimde icimdeki karmakarisik hisleri hatirliyorum su an, aileden ayrilmanin verdigi huzun, bi yandan da dunyanin bir ucunda kuracagimiz hayatin, yeniliklerin verdigi heyecan, icim kipir kipirdi. Ayrilirken cok zor olmasin diye kimsenin hava limanina gelmesini istememistik, o yuzden de sabahin korune almistik biletimizi, en son bir gun onceden herkesle vedalasip sabah sessiz sedasiz gitmekti dilegimiz. Ahhh ama annecim eminim butun gece uyumadan bekledi sabahin ilk isiklarini, bana son kez sarilmadan ayrilirsa cok uzulecekti, sessiz sedasiz cikarken evden annem geldi yanimiza. Zaten son gunlerde goz goze gelmemek icin ugrasir olmustum, annem gorurdu cunku hep icimi. Bende o uzulmesin diye ona hep guclu gorunmeyi severim, onun morali bozuldukca hep uzulecek bisey yok derim, sikintim varsa da hersey yolunda derim, bilirim ki benim bir yandigima o bin yanar benim icin.
Bir yil gecti hala arkamizdan o bakisini hatirladikca dolar gozlerim, simdiki gibi.

Acisiyla, tadlisiyla bir yili geride biraktik. Bazen cok sasirdik, bazen cok ozledik, bazen cok mutlu olduk, bazen de dibe vurduk, ama cok sukur ki bizi uzecek buyuk bir sikinti yasamadik. Uzaklik bazen bizi birbirimize yabanci yapti, bazen de simsiki kenetledi, burda esimle birbirimizin herseyi olduk, olmaya calistik.
Ama bir gercek var ki guclendik, simdi yeniden kok salmaya yeni hayatimiza daha siki sikiya tutunmaya calisiyoruz ki ufak ruzgarlardan etkilenmeyelim.

Iyisiyle, kotusuyle 1 yil beni cok buyuttu.

12 Eylül 2012 Çarşamba

Hosgeldin Sevgili 30 ♥

Bugun 30'lu yaslarimin ilk gunu, cok seyler yasadim, ama cogunu unuttum... Bundan sonrasinda bir kayit kalsin istedim hayatimda, anilarimi bu kumbaraya aticam, sonra kucukken yaptigim gibi ara ara donup bakicam.

Sahip oldugum hersey icin sukrediyorum, yeni yasimda da sevdiklerimin yanimda olmasini, saglikli ve mutlu olmayi diliyorum. Fazlasi olursa da fena olmaz :)