23 Mayıs 2013 Perşembe

Atlantic City

New Jersey sinirlari icinde bulunan Atlantic City, Amerika'nin dogu yakasinin kumarhane ve eglence merkezi.  Ozellikle New York ve New Jersey'den cok sayida insan hafta sonunu gecirmek icin burayi  tercih ediyor. Ayni zamanda uzun sahili, boardwalk'u (ahsap yuruyus yolu) ve outletleriyle de unlu. 


Casinolar surekli musteri saglayabilmek, daha cok zaman ve para harcanmasi icin surekli promosyon yapiyorlar. Duzenli musterilerine ucretsiz konaklama, park/ vale ve yeme- icme hizmeti sunuyorlar. Bu sayede malesef insanlar saatlerini hatta gunlerini otelden adim atmadan, kumarhanelerde geciriyor. Ilk gittigimde beni en cok sasirtan oynayanlarin yas ortalamasinin yuksekligi ve gozle gorulur mutsuzluk olmustu. isiltili goruntusu ne kadar goz boyasa da ben o ortamin enerjisine ancak kisa sure tahammul edebiliyorum.Anlik heyecanlarin disinda genelde insanlarda yalniz ve mutsuz bir hal var bence. Kumarhaneleri hic sevmiyorum ama insanlarin tepkilerini izlemeyi seviyorum. Bazen hallerine bakip kafamdan senaryolar yazdigim da dogrudur.

 
Atlantic City'e gelirseniz sahile paralel boardwalk'da yuruyebilir, bisiklete binebilir,


Rolling chair ile gezebilir,


Outletlerinden uygun fiyata kaliteli alisveris yapabilir,


Sahilde zaman gecirebilir,


Lunaparka gidebilir,


Deniz kenarinda bulunan alisveris merkezini gezebilir, en ust katindan ve terasindan deniz manzarasinin tadini cikarabilirsiniz. Ayni zamanda oteller de sadece kumarhane hizmeti vermiyor, bunun yanisira cok guzel restoranlari, kafeleri ve dukkanlari da bunyelerinde barindiriyorlar. Keyifli gezmeler :)

Sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder