20 Mayıs 2013 Pazartesi

Dostlar Gelmis, Hos Gelmis


Son gunlerde bizim evde bir yogunluk, bir telas... Istanbul'dan arkadaslarimiz geldi, bol programli dolu dolu bir tatil gecirebilmeleri ve buradan guzel anilarla ayrilabilmeleri icin elimizden geldigince agirlamaya calisiyoruz. Farkli bir ulke, farkli bir kultur, yabanci bir dil ve toplu tasimanin olmamasi nedeniyle bize cok is dusuyor. Bu yuzden cok fazla yazamadim ve takip ettigim bloglari da okuyamadim.

Simdi son gunlerin telasini yasiyoruz, havalar guzel, yapilacaklar listesi genis, denenecek tatlar listesi uzun, zaman dar.Hem New York hem de New Jersey'de yapilacak cok sey var. Cok keyifli gunler gecirdik, gezmekten yorulduk, gulmekten gozlerimiz yasardi, anilar ortaya dokuldu, gundem masaya yatirildi ve gururla soyluyorum ki ben haric herkes yemekten catladi :) Itiraf ediyorum 15 gunde sadece bir gun sapittim, onun disinda gercekten cok istikrarliydim, arkadaslarim ilk geldiginde dikkatli beslendigimi, birsey yemek istemedigimde israr etmemelerini rica ettim, onlar da destek oldular sagolsunlar gozumun onunde dunyalari yiyerek :) Buralara kadar gelip de bazi lezzetleri denemeden donmek olmazdi tabi. Bu cilgin yemek anlarinda ben hep kendime bu tatlari bildigimi, daha once denedigimi hatirlattim ve daha saglikli secimler yaptim yihhhuuuuu!!!

Yapilacaklar listesinde son maddeler bekler bizi, sonra da huzunlu vedalasma ama ortak hafizalarda biriken bir suru guzel ani, hayat sevdiklerinle guzel la la la laaaaa laaa laaaaa :) Herkesin ayni catiyi keyifle paylasacak dostlari olmasini dilerim.

Sevgiler





4 yorum:

  1. Ben de merak etmeye başlamıştım nerde bu iiman diye:) Mutlu olmanıza sevindim.

    YanıtlaSil
  2. aa toplu taşıma niye yokmuş ki?

    YanıtlaSil
  3. Amerika'da NY gibi buyuk sehirler haric malesef toplu tasima cok az, ulkenin cok genis bir alaninin olmasi en buyuk sebebi. Burada neredeyse her yere ancak ozel aracinla ulasabiliyorsun.

    YanıtlaSil